HTML

Fesztivál szerelem

2014.07.08. 07:49 Cupydo

Nyár, fesztiválok, buli, lazulás…szerelem?

Tagadhatatlanul együtt jár a fesztiválokkal a csajozás-pasizás, de mennyire tartósak a fesztiválkapcsolatok? Biztosan van ellenpélda is, de leggyakrabban ezek nagyon rövid, futó kapcsolatok mindössze, egy-egy fellángolás a nyárban. Ezek sok esetben már a másnapot sem érik meg.

Találkoztál a nagy Ő-vel, együtt nyomultatok a koncerteken, megadtad neki a számod…és vajon felhív? Talán még a nevét sem tudod… mégis emlék marad az az este, miért? Mert nem vártál többet, mert tudtad, hogy mindez egy estére szól?

7_napos_lesz_a_volt_fesztival_1.jpg

Az igazán „profik”,a rutinos fesztivál szerelmesek másnap új lapot húznak és vadásznak újra. Fesztiválokból pedig van választék bőven, egyre szélesebb körben keresettek és nem csak a húszévesek körében. Tökéletes kikapcsolódást nyújtanak, zene, tánc, italozás, ismerkedés, de ha többre vágysz, valamire ami tartós és nem egy napra/éjszakára szól, akkor az bizony nem egy este alatt hullik majd az öledbe. Rá kell szánnod az időd és nyitottnak kell lenned arra, hogy másokat megismerj, hogy ne név nélküli idegenekként menjenek el melletted.

Gyere a CUPYDO-ra és találd meg az Igazit!

http://cupydo.hu

 

PL01_20120713153242.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: program csaj szerelem társkereső randi szingli pasi

30 vagyok és szingli

2014.05.31. 17:51 Cupydo

http://cupydo.hu

Ugye milyen szörnyen hangzik? Miért olyan ijesztő ez a helyzet?

Hányszor halljuk naponta ismerőseinktől, barátainktól, a hangoktól a fejünkben…30 vagyok és szingli. Valóban a korunk és családi állapotunk határoz meg minket? Miért éljünk meg nehezen ezt az állapotot?

Talán azért, mert a szüleink ilyen idős korukban házasok voltak, sőt már szülők. A dédszüleink pedig még náluk is fiatalabban alapítottak családot. Azért mert a nők már érzik, hogy ketyeg a biológiai órájuk? A férfiakról pedig azt gondolják, hogy a normálisabbak már elkeltek és már csak a „selejtesek” maradtak. Csalódottak vagyunk, mert nem így képzeltük az életünket. Az első igazi pofonként éljük meg, hogy amire vágytunk még mindig nem lehet a miénk?

Ugyanakkor, ha körbenézünk és bizony, hogy körbenézünk, azt látjuk, hogy mindenki mást eljegyeznek, házasodik, babát vár vagy más újdonsült szülő. Ezek a dolgok nem kerülnek el minket, hála a közösségi oldalaknak és fotómániás embertársainknak. Miért baj ez?

Sajnos sok esetben saját frusztrációnknak köszönhetjük, hogy problémaként éljük meg a jelenlegi helyzetünket és nem látjuk a másik oldalt.

Igenis sokan vannak mások is hasonló helyzetben, mint mi, akik hozzánk hasonlóan nem „selejtesek”. Olyanok, akik 30 éves korunkra túl vannak egy váláson is, egyedül nevelik gyermeküket vagy egészen egyszerűen nem találták meg eddig, amit kerestek és ugyanarra vágynak, amire mi is.

Ha belegondolok, nem is olyan ijesztő ez az egész, csak a problémákat kell elhessegetnünk és arra koncentrálni ami fontos, ami érdekel minket…annyi minden áll még előttünk, csak rá kell találnunk.

http://cupydo.hu

Single-at-301.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: esküvő szerelem társkeresés társkereső randi szingli pasi legénybúcsú lánybúcsú lánykérés

Már megint egy esküvő…

2014.04.14. 20:02 Cupydo

Szingliként, párkeresőként gyakran végigszalad a gondolat a fejünkben, hogy jaj ne, már megint egy esküvő. Nem könnyű a dolgunk, ha az élet egy másik fázisában tartunk éppen, mint a minket körülvevő ismerősök, barátok. A közösségi oldalaknak és az emberek mérhetetlen közlési vágyának köszönhetően azonnal értesülhetünk minden lánykérésről, legény- és lánybúcsúról és természetesen az esküvőkről, csak hogy a gyermekáldásról már ne is beszéljünk. Mindezt természetesen képek tömkelege prezentálja számunkra, ha akarjuk, ha nem.

Velünk van a baj, ha azt érezzük, hogy elegünk van ezekből? Azt gondolom, hogy nem, mindössze az a bajunk, hogy jelenleg más fázisban jár az életünk és bár nem erre vágyunk, ezzel a szituációval kell megküzdenünk.  

Mit tehetünk? A közösségi oldalakon egyszerűen le tudjuk tiltani a „kritikus” ismerőseink posztjait és valljuk be meg is tesszük. ;) Mi történik azonban akkor, ha nem tudjuk kikerülni a számunkra kellemetlen szituációt, például meghívásunk van egy lánybúcsúra vagy éppen egy esküvőre? Ebben az esetben már sokkal nehezebb a dolgunk, hiszen azt kívánják tőlünk, hogy aktív részesei legyünk más életének meghatározó élményében, amire meglehet, nekünk még évekig kell várnunk. Elmenjünk vagy inkább ne? Ha nem megyünk, bevalljuk miért nem? Meg fogják érteni?

Általában az őszinteség kifizetődő, főleg, hogy nem arról van szó, hogy nem örülünk más boldogságának, „mindössze” saját nyomorunkként azonosítjuk azt. Ezt persze nagyobb valószínűséggel nem fogják elfogadni tőlünk magyarázatként. Talán a legjobb dolog, amit tehetünk, hogy erőt veszünk magunkon és helytállunk. Fontos minden szituációban megtalálnunk a pozitív dolgokat, ez a hozzáállás segíthet számunkra átvészelni a hasonlóan nehéz helyzeteket.

http://cupydo.hu

Bicycle-Wedding-Theme-Before-the-Big-Day-Wedding-Blog-UK.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: csaj esküvő szerelem társkeresés társkereső randi szingli pasi legénybúcsú lánybúcsú lánykérés

Húspiac, avagy a társkeresés, ahogyan nem szeretjük!

2014.03.04. 23:58 Cupydo

http://cupydo.hu

Napjainkban az egyik legpraktikusabb módja a társkeresésnek, ha online próbálkozunk. Igen jó esélyünk van ugyanis, hiszen sokan választják az ismerkedésnek ezt a formáját.

Ismerkedés közben azonban biztosan belefutottunk már számunkra kevésbé szimpatikus kérésekbe. Elsőre talán meglepő lehet, ha valaki csak úgy hajlandó szóba állni velünk, ha előtte küldünk magunkról egészalakos, lehetőleg nagy felbontású, jó minőségű képet is. Az ilyen kérés elsőre úgy tűnhet, mintha a másik fél mustrálna bennünket, jobbnak tartaná magát nálunk, vagy csak úgy gondolja, ő válogathat. Jó eséllyel arról van csak szó, hogy az online társkeresésben rutinosabb egyénnel van dolgunk. Ez persze ne riasszon el minket, mert legyünk őszinték teljesen érthető, ha valaki nem szívesen áldozza az idejét olyan valakire, aki egyébként nem tetszik neki, főleg, ha a másik félnek a külsőség ilyen fontos. Nem vagyunk egyformák, de az első benyomás biztosan meghatározó. Ez utóbbi lehet egy jó bemutatkozó szöveg, egy kép, vagy sok kép, egy első beszélgetés és így tovább. A lényeg, hogy érdemes mindig a másik oldalról is megvizsgálni azt, ami esetleg bennünket zavar.

FirstDate.jpg

Természetesen semmi sem kötelező, ha olyan lelkiállapotban vagyunk, hogy egy ilyen kérés, bár nincsen takargatnivalónk és az önbizalmunk is helyén van, mégis zavar bennünket, érdemes megosztani a beszélgetőpartnerrel. Valószínűleg értékelni fogja, ha mégsem, vagy ezzel abbamarad a beszélgetés, akkor pedig nem vesztettünk semmit. Szerencsésebb esetben egy szituációból valódi téma, beszélgetés is kerekedhet, ami az időjárás megvitatásánál mélyebb mederbe tereli a beszélgetést.

Sokaknak, legfőképpen a hölgyeknek nehéz döntés, hogy válaszoljanak-e minden megkeresésre vagy sem. Mi történik akkor, ha naponta megszámlálhatatlan számban érkeznek az üzenetek és bár nem vagyok rossz ember, mégis azt érzem, képtelen vagyok válaszolni mindre, kiváltképpen, ha tudom nincs esély. Ezzel kapcsolatban kétféle álláspont létezik. Az egyik, a jófej leszek mindenkinek visszaírok vagy a nem érdekel, ha megsértődnek, de nem válaszolok csak annak, aki szóba jöhet nálam. Egyik megoldás sem tökéletes, mert mindig lesz, aki azon bántódik meg, ha nem kap választ illetve a minek írsz, ha nem akarsz semmit hozzáállással is sűrűn találkozunk.

Nem érdemes azokon morfondírozni, akiknek a reakciója alapján nyilvánvalóan nem illettünk össze, kerüljük az energiavámpírokat és koncentráljunk arra, amit mi keresünk! A siker mindig többtényezős, de nem érdemes feladni az első nehézségre.

http://cupydo.hu

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem társkeresés randi

Ez az én Valentin napom is!

2014.02.13. 21:13 Cupydo

Alig egy nap és ismét itt a szivecskés ünnep. Sokan imádják, sokan utálják, sokaknak Valentin nap, másiknak inkább Bálint nap. Vannak, akik várják, mások inkább csak túlélik. Azonban az tagadhatatlan, hogy így vagy úgy, de senkit sem hagy hidegen február 14.

love_is_in_the_air_by_tomatokisses.jpg

Ha párkapcsolatban élsz, akkor jó eséllyel már napok óta azon agyalsz, hogy mivel lepd meg kedvesed. Legyél kreatív vagy kiszámítható? Vacsizni mentek vagy inkább mécses tenger közepette várod otthon egy finom pezsgővel? Millió ötlet kavarog a fejedben és nem tudod, hogy mit válassz? Igazából mindegy, a gesztus a lényeg és az együtt eltöltött szerelmes percek.

Mi a helyzet a szinglikkel? Ha engem kérdeztek, ez egy tökéletes első randi dátum ;) Talán kicsit elcsépeltnek tűnhet, de mindenképpen remek alkalom. Akár első randi, akár a sokadik, meglepheted a másikat egy aprósággal, akár egy szelet csokival minden különösebb magyarázat nélkül. Ha pedig nincsen randid kilátásban, akkor sem érdemes aggódnod, keresd fel a CUPYDO-t, hiszen sokan vannak hozzád hasonló helyzetben. Kezdeményez beszélgetést, ismerkedj és a randi is megtalál ;)

A lényeg, hogy ne felejtsük el, hogy a Valentin nap is csak egy olyan nap, mint a többi, attól lesz különleges amilyenné tesszük!

Mindenkinek csodás Valentin napot kívánunk! <3

keep-calm-because-love-is-in-the-air.png

http://cupydo.hu

Szólj hozzá!

Címkék: program szerelem társkeresés társkereső randi valentin nap

Társkeresés felsőfokon – Ne számold a baglyokat! Lépj!

2014.01.26. 12:04 Cupydo

Hogyan fejezzünk ki egy kényes tényállást szépen, burkoltan, nőiesen?

A bagoly jelentéséről számos helyen olvashattok, ahány kultúra annyi jelentés. Többek között a női bölcsesség jelképe.

e83b7fad0b7dc50e49062b1c65c15ca9.jpg

Azonban hallotta már valaki azt, hogy „baglyom van”? Mit jelenet az, ha a „sas leszáll”?

Engem egészen meglepett a dolog, bár ahogy erről értesültem ez a szleng eléggé elterjedt már a nők körében. Vajon a férfiak is értik ezt a nyelvet? Mit jelentenek?

1 veréb –             1 szexmentes hét

1 bagoly –            1 szexmentes hónap

1 sas –                1 szexmentes év

Mindezeken felül hallhatunk még a turulmadárról, ami bizony 10 szexmentes évet jelent.

Azt gondolom ezeket a madarakat éppúgy nem érdemes számolnunk, mint a kilókat. A tettek mezejére kell lépnünk ahhoz, hogy javítsunk a helyzetünkön. Esélyt kell adni arra, hogy párt találjunk, esély pedig baglyoktól, verebektől, sasoktól függetlenül mindig van!  Amíg azonban az energiánkat az köti le, hogy ezeken elmélkedünk, kesergünk és hagyjuk, hogy elborítson bennünket a pesszimizmus egyre távolabb kerülünk a célunktól és egyre több „bizonyos” madarunk lesz.

owls,fashion,necklace,owl,vintage,jewlery-2e2a4d90b7d5424c6c1dd799b511e5ad_h.jpg

http://cupydo.hu

Ne számold a baglyokat! Lépj!

 

Szólj hozzá!

Címkék: program szerelem társkeresés társkereső randi

Online társkeresés – Milyen a jó profilkép?

2014.01.19. 17:46 Cupydo

Az internetes társkeresésről annyit lehet olvasni manapság. Nem állítható ugyan 100%-osan, hogy ez a legjobb mód a társkeresésben, mert hiszen mindenkinek más lehet a legcélravezetőbb. Ami azonban egyértelműen mellette szól, az bizony az, hogy az információs társadalmunk nagy %-ban az interneten tölti a szabadidejét, itt kommunikál és ismerkedik. Így napjainkra bizony mégiscsak ez az eszköz az, amiben érdemes hinnünk!

http://cupydo.hu

Az online társkeresésben nagyon meghatározó, hogy valós képet adjunk magunkról, feltéve, ha nem akarunk csalódni. Ebben a profilképnek igen meghatározó szerepe van. Egyfajta első benyomás rólunk. A profilképekre egyértelműen igaz a mondás, miszerint a kevesebb sokszor több, hiszen legkésőbb az első randin, de mindenképpen fény derül a csalásra.

Alapvető hiba, ha valaki nem tölt fel profilképet magáról! Egy valamirevaló társkereső oldal profilkép nélkül nem is enged regisztrálni. Hogyan várjuk azt, hogy valakinek megtetszünk, ha nem mutatunk magunkból semmit? …

RB43983135876.jpg

Ugyanakkor a másik alapvető hiba, ha túl sokat is szeretnénk mutatni. Egy profilkép attól, hogy minket ábrázol nem feltétlen jó. Például, ha 5 évvel ezelőtti, ámbár nagyon jól sikerült képet töltünk fel, az sem feltétlen célravezető.

Ugyanez a véleményünk az agyonretusált stúdiófelvételekről. A profilkép mindig feleljen meg az aktuális valóságnak. Ez persze nem zárja ki, hogy feltöltsünk egyéb képet is magunkról, ezzel is mutatva, hogy milyen sokoldalúak vagyunk. ;)

Profile-picture66.jpg

Kerüljünk a meztelen, erkölcstelen vagy másokat megbotránkoztató képeket!

Ugyanakkor a minőséget helyezzük előtérbe! Nagyon fontos, hogy a profilképünk jó minőségű legyen és nem egy mobilkészülékkel lőtt igen alacsony felbontású, szemcsés árnyéka önmagunknak.

Kerüljük továbbá az olyan profilképeket, melyen napszemüvegben mutatkozunk. A szem a lélek tükre, mint tudjunk, ezért ne takarjuk el. Fontos része lehet tekintetünk is az első benyomás kialakításának.

szemcsis.jpg

Kerüljük az olyan képeket is, ahol egyértelműen látszik, hogy levágtuk a mellettünk álló személyt. Sok esetben az ex-ünkről lehet szó, amit bizony a profillátogató is egyből kitalál.

A képen mindig egy személy szerepeljen, hiszen ha találgatni kell, hogy a képen látható két lány vagy éppen két fiú közül melyikek vagyunk mi az sem jó. Még az a szerencsétlen helyzet is megeshet, hogy a beszélgető partnerünk pont nem ránk gondolt, amikor írt nekünk és ezzel gyorsan le is zárulhat a társalgás.

Sokan gondoljuk úgy, hogy egyértelműen az esküvői képeinken festünk a legelőnyösebben. Azonban ha már úgy alakult, hogy folyamatban van vagy éppen túl vagyunk a váláson és társkereső oldalra regisztrálunk, bármennyire is szuperek az esküvői fotók NE töltsük fel!

Kerüljük a túl közeli (például csak egy arcrészletet ábrázoló) vagy túl távoli fotót.

A profilkép mindig minket ábrázoljon, hiszen semmi érelme magunk helyett egy hírességet vagy éppen egy plüssmackót feltölteni!

Még ha nem is szívesen töltünk fel képet magunkról, azt be kell látnunk, hogy a sikerhez elengedhetetlen. A fotóinkat mindig a másik szemével próbáljuk nézni, legyünk objektívek.

http://cupydo.hu

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem társkeresés társkereső randi

Újévi fogadalmak, avagy megtalálom a Párom…

2014.01.09. 20:54 Cupydo

Új év, új fogadalmak. Melyikünk ne tett volna már fogadalmat, hogy ezt vagy azt, de elér/megvalósít az újévben. Idén sem vagyunk ezzel másként. J

Ahogyan közeledett 2013 év vége megint csak mérlegre tettem az évet, és ahogyan az lenni szokott szép listám kerekedett azokból a dolgokból, amit nem sikerült megvalósítanom. Sokan a rossz szokásaiktól vesznek búcsút, míg mások, mint én is, ennél sokkal átfogóbb célokat tűznek ki maguk elé. Tipikus ilyen cél az ideális társ megtalálása.

Azt, hogy mi az egyszerűbb, leszokni a dohányzásról vagy megtalálni az igazit értelmetlen lenne egy kalap alatt említeni, hiszen merőben más célok. Ugyanakkor az előbbi kizárólag rajtunk múlik, viszont a csábításnak mi magunknak kell ellenállni, ami valljuk be nem egyszerű dolog. A társkeresés ezzel teljesen ellentétesen nem csak rajtunk múlik és sokkal összetettebb is.

A lényeg azonban, hogy az év eleji lendületünket és kitartásunkat tartsuk meg bármit is fogadtunk és ha a fogadalmak között a szerelem is szerepel, akkor legyünk nyitottak és ne zárkózzunk el az ismerkedés lehetőségétől.

Várunk szeretettel minden társkeresőt a http://cupydo.hu oldalunkon!

Gyertek és találjátok meg az Igazit nálunk! <3

539321.jpg


http://cupydo.hu

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem társkeresés társkereső randi

Szilveszter … ez az este is egy alkalom az ismerkedésre

2013.12.28. 17:17 Cupydo

Hamarosan itt a Szilveszter, és ha szerencsénk van, akkor kaptunk jó pár meghívást szilveszteri mulatságokba. Vegyük tehát számításba a szingli lehetőségeinket.

A családunk természetesen biztosít róla, hogy otthon is tölthetjük az estét, ha minden kötél szakad. Ezt persze jó tudni, de azért ha lehet, akkor buliba menjünk. ;)

Következő lehetőség egy nem túl pörgős, de nagyon jó hangulatú este csupa jól ismert baráttal, akik többsége párkapcsolatban él. Ez sem rossz opció, hiszen szuper dolog az egész estés társasozás is, viszont ha többre vágyunk, akkor vegyük számításba a többi lehetőséget is, a barátok megértik a helyzetünket.

Ha szerencsénk van és kaptunk olyan meghívást is ahol nagyobb összejövetelre számíthatunk, ahol esélyes, hogy eddig számunkra ismeretlen emberekkel találkozhatunk, akkor habozás nélkül válasszuk ezt az opciót. A kezdeti feszültséget egy kis pezsgővel oldani tudjuk és még esélyt is adtunk magunknak egy kevéssé öreges ünneplésre csupa olyan ember társaságában, akik között megtalálhatjuk a társunk. Ha mégsem jönne be a számításunk és a buli korántsem olyan ígéretes, mint vártuk, akkor a barátokhoz még becsatlakozhatunk. ;)

szilveszteri_buli.jpg

A lényeg természetesen nem abban van, hogy mit választunk, hiszen bármelyik opció lehet jó számunkra, nekünk kell tudnunk, hogy mire vágyunk. Szingli társkeresőként ez egy nagyon jó alkalom, hogy minden feszengést mellőzve elegyedjünk szóba másokkal. A szilveszteri összejöveteleket mindazonáltal nem érdemes túlmisztifikálni. Ne várjuk tőle éltünk party-ját vagy éppen életünk szerelmét, bár természetesen mindkettőre megvan az esély is J J

Ha pedig nem hozott össze a szilveszter benneteket az „Igazival”, várunk az oldalon továbbra is.

Mindenkinek nagyon jó szórakozást kívánunk és Boldog Új Évet! :D


http://cupydo.hu

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem társkeresés társkereső randi

Szingli karácsony … így szeretlek én!

2013.12.23. 15:51 Cupydo

A karácsony bár sokak kedvenc ünnepe mégis nagyon nehéz és fájdalmas tud lenni, ha az ember épp egyedül van. Ha nincsen olyan párja, akivel megoszthatná a szeretetét. Aki régóta szingli még az is nehezen viseli a karácsonyi időszakkal járó túl sok szabadidőt. Ilyenkor már nem dolgozunk, és bár otthon akad tennivaló, ezek mind azt juttatják eszünkbe, hogy nincsen kivel megosztanunk a készülődés pillanatait.

alone-christmas-girl-night-photoshop-favim-com-110926_large.jpg

Ha szerencsénk van, akkor a családunk társaságában tölthetjük az ünnepet. Ez a tény persze nem oldja meg a problémánkat, de mégsem vagyunk teljesen egyedül, még ha úgy érezzük is. Sokunkon még ilyen szerencsés estben is elhatalmasodik a magány, az egyedüllét gyötrő érzése, hogy azt gondoljuk senkinek nem vagyunk elég jók és ez mostantól már így is marad. Nehéz ilyenkor kizökkenteni bennünket ebből az érzésből és bár biztos akad olyan barát, családtag, aki megpróbálkozik vele, nem valószínű, hogy sikerrel jár.

…hogy mi segíthet?...

Ez bizony nehéz kérdés, de megoldás mindig van, csak nekünk magunknak kell megtalálnunk! Nincs az a barát, családtag vagy pszichológus, aki segíthet nekünk, ha mi nem akarjuk. Igaz viszont a mondás, hogy minden fejben dől el. A mi döntésünk az, hogy a szenvedést választjuk és kesergünk továbbra is a pillanatnyi állapotunkon vagy változtatni akarunk rajta és ezért meg is teszünk mindent. Ez a legfőbb lépés! Ne hagyjuk, hogy az önsajnálat és a depresszió maga alá gyűrjön minket!

A vidámság vidámságot és boldogságot vonzz. Keressünk olyan elfoglaltságot, ami érdekel minket, ami feltölt, ahol másokkal lehetünk. Díszítsük együtt a fát, csomagoljunk ajándékokat, süssünk-főzzünk, sétáljunk nagyokat. Szervezzünk programot a szeretteinkkel, ami eddig talán eszünkbe sem jutott.

Ami pedig a pillanatnyi állapotunkat illeti, bár szinglik vagyunk, azt jó, ha tudjuk és elfogadjuk, hogy ez valóban csak egy pillanatnyi állapot. Az pedig valóban elhatározás kérdése, hogy szeretnénk-e kizökkenni ebből a pillanatnyi állapotból és belevágunk a társkeresésbe. Ha pedig megszületett az elhatározás, akkor tegyünk érte, ne legyünk kényelmesek, mert a sült galamb nem repül a szánkba!

Szerencsések vagyunk, mert az internetnek köszönhetően otthonról is könnyen gyorsan tudunk ismerkedni, beszélgetni más hasonló állapotban lévő sorstársunkkal, akik között megtalálhatjuk azt, aki valóban hozzánk passzol. A CUPYDO is vár minden társkeresőt, aki eldöntötte, hogy változtatni szeretne és meg szeretné találni a párját. Gyertek és tegyétek meg az első lépést, hogy a következő karácsony minden részletében tökéletes lehessen!


http://cupydo.hu

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony szerelem társkeresés társkereső randi

süti beállítások módosítása