HTML

Fesztivál szerelem

2014.07.08. 07:49 Cupydo

Nyár, fesztiválok, buli, lazulás…szerelem?

Tagadhatatlanul együtt jár a fesztiválokkal a csajozás-pasizás, de mennyire tartósak a fesztiválkapcsolatok? Biztosan van ellenpélda is, de leggyakrabban ezek nagyon rövid, futó kapcsolatok mindössze, egy-egy fellángolás a nyárban. Ezek sok esetben már a másnapot sem érik meg.

Találkoztál a nagy Ő-vel, együtt nyomultatok a koncerteken, megadtad neki a számod…és vajon felhív? Talán még a nevét sem tudod… mégis emlék marad az az este, miért? Mert nem vártál többet, mert tudtad, hogy mindez egy estére szól?

7_napos_lesz_a_volt_fesztival_1.jpg

Az igazán „profik”,a rutinos fesztivál szerelmesek másnap új lapot húznak és vadásznak újra. Fesztiválokból pedig van választék bőven, egyre szélesebb körben keresettek és nem csak a húszévesek körében. Tökéletes kikapcsolódást nyújtanak, zene, tánc, italozás, ismerkedés, de ha többre vágysz, valamire ami tartós és nem egy napra/éjszakára szól, akkor az bizony nem egy este alatt hullik majd az öledbe. Rá kell szánnod az időd és nyitottnak kell lenned arra, hogy másokat megismerj, hogy ne név nélküli idegenekként menjenek el melletted.

Gyere a CUPYDO-ra és találd meg az Igazit!

http://cupydo.hu

 

PL01_20120713153242.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: program csaj szerelem társkereső randi szingli pasi

A bejegyzés trackback címe:

https://cupydo.blog.hu/api/trackback/id/tr586483867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása