HTML

CUPYDO Társkereső Blog

Friss topikok

Húspiac, avagy a társkeresés, ahogyan nem szeretjük!

2014.03.04. 23:58 Cupydo

http://cupydo.hu

Napjainkban az egyik legpraktikusabb módja a társkeresésnek, ha online próbálkozunk. Igen jó esélyünk van ugyanis, hiszen sokan választják az ismerkedésnek ezt a formáját.

Ismerkedés közben azonban biztosan belefutottunk már számunkra kevésbé szimpatikus kérésekbe. Elsőre talán meglepő lehet, ha valaki csak úgy hajlandó szóba állni velünk, ha előtte küldünk magunkról egészalakos, lehetőleg nagy felbontású, jó minőségű képet is. Az ilyen kérés elsőre úgy tűnhet, mintha a másik fél mustrálna bennünket, jobbnak tartaná magát nálunk, vagy csak úgy gondolja, ő válogathat. Jó eséllyel arról van csak szó, hogy az online társkeresésben rutinosabb egyénnel van dolgunk. Ez persze ne riasszon el minket, mert legyünk őszinték teljesen érthető, ha valaki nem szívesen áldozza az idejét olyan valakire, aki egyébként nem tetszik neki, főleg, ha a másik félnek a külsőség ilyen fontos. Nem vagyunk egyformák, de az első benyomás biztosan meghatározó. Ez utóbbi lehet egy jó bemutatkozó szöveg, egy kép, vagy sok kép, egy első beszélgetés és így tovább. A lényeg, hogy érdemes mindig a másik oldalról is megvizsgálni azt, ami esetleg bennünket zavar.

FirstDate.jpg

Természetesen semmi sem kötelező, ha olyan lelkiállapotban vagyunk, hogy egy ilyen kérés, bár nincsen takargatnivalónk és az önbizalmunk is helyén van, mégis zavar bennünket, érdemes megosztani a beszélgetőpartnerrel. Valószínűleg értékelni fogja, ha mégsem, vagy ezzel abbamarad a beszélgetés, akkor pedig nem vesztettünk semmit. Szerencsésebb esetben egy szituációból valódi téma, beszélgetés is kerekedhet, ami az időjárás megvitatásánál mélyebb mederbe tereli a beszélgetést.

Sokaknak, legfőképpen a hölgyeknek nehéz döntés, hogy válaszoljanak-e minden megkeresésre vagy sem. Mi történik akkor, ha naponta megszámlálhatatlan számban érkeznek az üzenetek és bár nem vagyok rossz ember, mégis azt érzem, képtelen vagyok válaszolni mindre, kiváltképpen, ha tudom nincs esély. Ezzel kapcsolatban kétféle álláspont létezik. Az egyik, a jófej leszek mindenkinek visszaírok vagy a nem érdekel, ha megsértődnek, de nem válaszolok csak annak, aki szóba jöhet nálam. Egyik megoldás sem tökéletes, mert mindig lesz, aki azon bántódik meg, ha nem kap választ illetve a minek írsz, ha nem akarsz semmit hozzáállással is sűrűn találkozunk.

Nem érdemes azokon morfondírozni, akiknek a reakciója alapján nyilvánvalóan nem illettünk össze, kerüljük az energiavámpírokat és koncentráljunk arra, amit mi keresünk! A siker mindig többtényezős, de nem érdemes feladni az első nehézségre.

http://cupydo.hu

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem társkeresés randi

A bejegyzés trackback címe:

https://cupydo.blog.hu/api/trackback/id/tr585843837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása