HTML

CUPYDO Társkereső Blog

Friss topikok

Ez az én Valentin napom is!

2014.02.13. 21:13 Cupydo

Alig egy nap és ismét itt a szivecskés ünnep. Sokan imádják, sokan utálják, sokaknak Valentin nap, másiknak inkább Bálint nap. Vannak, akik várják, mások inkább csak túlélik. Azonban az tagadhatatlan, hogy így vagy úgy, de senkit sem hagy hidegen február 14.

love_is_in_the_air_by_tomatokisses.jpg

Ha párkapcsolatban élsz, akkor jó eséllyel már napok óta azon agyalsz, hogy mivel lepd meg kedvesed. Legyél kreatív vagy kiszámítható? Vacsizni mentek vagy inkább mécses tenger közepette várod otthon egy finom pezsgővel? Millió ötlet kavarog a fejedben és nem tudod, hogy mit válassz? Igazából mindegy, a gesztus a lényeg és az együtt eltöltött szerelmes percek.

Mi a helyzet a szinglikkel? Ha engem kérdeztek, ez egy tökéletes első randi dátum ;) Talán kicsit elcsépeltnek tűnhet, de mindenképpen remek alkalom. Akár első randi, akár a sokadik, meglepheted a másikat egy aprósággal, akár egy szelet csokival minden különösebb magyarázat nélkül. Ha pedig nincsen randid kilátásban, akkor sem érdemes aggódnod, keresd fel a CUPYDO-t, hiszen sokan vannak hozzád hasonló helyzetben. Kezdeményez beszélgetést, ismerkedj és a randi is megtalál ;)

A lényeg, hogy ne felejtsük el, hogy a Valentin nap is csak egy olyan nap, mint a többi, attól lesz különleges amilyenné tesszük!

Mindenkinek csodás Valentin napot kívánunk! <3

keep-calm-because-love-is-in-the-air.png

http://cupydo.hu

Szólj hozzá!

Címkék: program szerelem társkeresés társkereső randi valentin nap

A bejegyzés trackback címe:

https://cupydo.blog.hu/api/trackback/id/tr725813363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása