HTML

Szingli karácsony … így szeretlek én!

2013.12.23. 15:51 Cupydo

A karácsony bár sokak kedvenc ünnepe mégis nagyon nehéz és fájdalmas tud lenni, ha az ember épp egyedül van. Ha nincsen olyan párja, akivel megoszthatná a szeretetét. Aki régóta szingli még az is nehezen viseli a karácsonyi időszakkal járó túl sok szabadidőt. Ilyenkor már nem dolgozunk, és bár otthon akad tennivaló, ezek mind azt juttatják eszünkbe, hogy nincsen kivel megosztanunk a készülődés pillanatait.

alone-christmas-girl-night-photoshop-favim-com-110926_large.jpg

Ha szerencsénk van, akkor a családunk társaságában tölthetjük az ünnepet. Ez a tény persze nem oldja meg a problémánkat, de mégsem vagyunk teljesen egyedül, még ha úgy érezzük is. Sokunkon még ilyen szerencsés estben is elhatalmasodik a magány, az egyedüllét gyötrő érzése, hogy azt gondoljuk senkinek nem vagyunk elég jók és ez mostantól már így is marad. Nehéz ilyenkor kizökkenteni bennünket ebből az érzésből és bár biztos akad olyan barát, családtag, aki megpróbálkozik vele, nem valószínű, hogy sikerrel jár.

…hogy mi segíthet?...

Ez bizony nehéz kérdés, de megoldás mindig van, csak nekünk magunknak kell megtalálnunk! Nincs az a barát, családtag vagy pszichológus, aki segíthet nekünk, ha mi nem akarjuk. Igaz viszont a mondás, hogy minden fejben dől el. A mi döntésünk az, hogy a szenvedést választjuk és kesergünk továbbra is a pillanatnyi állapotunkon vagy változtatni akarunk rajta és ezért meg is teszünk mindent. Ez a legfőbb lépés! Ne hagyjuk, hogy az önsajnálat és a depresszió maga alá gyűrjön minket!

A vidámság vidámságot és boldogságot vonzz. Keressünk olyan elfoglaltságot, ami érdekel minket, ami feltölt, ahol másokkal lehetünk. Díszítsük együtt a fát, csomagoljunk ajándékokat, süssünk-főzzünk, sétáljunk nagyokat. Szervezzünk programot a szeretteinkkel, ami eddig talán eszünkbe sem jutott.

Ami pedig a pillanatnyi állapotunkat illeti, bár szinglik vagyunk, azt jó, ha tudjuk és elfogadjuk, hogy ez valóban csak egy pillanatnyi állapot. Az pedig valóban elhatározás kérdése, hogy szeretnénk-e kizökkenni ebből a pillanatnyi állapotból és belevágunk a társkeresésbe. Ha pedig megszületett az elhatározás, akkor tegyünk érte, ne legyünk kényelmesek, mert a sült galamb nem repül a szánkba!

Szerencsések vagyunk, mert az internetnek köszönhetően otthonról is könnyen gyorsan tudunk ismerkedni, beszélgetni más hasonló állapotban lévő sorstársunkkal, akik között megtalálhatjuk azt, aki valóban hozzánk passzol. A CUPYDO is vár minden társkeresőt, aki eldöntötte, hogy változtatni szeretne és meg szeretné találni a párját. Gyertek és tegyétek meg az első lépést, hogy a következő karácsony minden részletében tökéletes lehessen!


http://cupydo.hu

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony szerelem társkeresés társkereső randi

A bejegyzés trackback címe:

https://cupydo.blog.hu/api/trackback/id/tr15705711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása