HTML

Már megint egy esküvő…

2014.04.14. 20:02 Cupydo

Szingliként, párkeresőként gyakran végigszalad a gondolat a fejünkben, hogy jaj ne, már megint egy esküvő. Nem könnyű a dolgunk, ha az élet egy másik fázisában tartunk éppen, mint a minket körülvevő ismerősök, barátok. A közösségi oldalaknak és az emberek mérhetetlen közlési vágyának köszönhetően azonnal értesülhetünk minden lánykérésről, legény- és lánybúcsúról és természetesen az esküvőkről, csak hogy a gyermekáldásról már ne is beszéljünk. Mindezt természetesen képek tömkelege prezentálja számunkra, ha akarjuk, ha nem.

Velünk van a baj, ha azt érezzük, hogy elegünk van ezekből? Azt gondolom, hogy nem, mindössze az a bajunk, hogy jelenleg más fázisban jár az életünk és bár nem erre vágyunk, ezzel a szituációval kell megküzdenünk.  

Mit tehetünk? A közösségi oldalakon egyszerűen le tudjuk tiltani a „kritikus” ismerőseink posztjait és valljuk be meg is tesszük. ;) Mi történik azonban akkor, ha nem tudjuk kikerülni a számunkra kellemetlen szituációt, például meghívásunk van egy lánybúcsúra vagy éppen egy esküvőre? Ebben az esetben már sokkal nehezebb a dolgunk, hiszen azt kívánják tőlünk, hogy aktív részesei legyünk más életének meghatározó élményében, amire meglehet, nekünk még évekig kell várnunk. Elmenjünk vagy inkább ne? Ha nem megyünk, bevalljuk miért nem? Meg fogják érteni?

Általában az őszinteség kifizetődő, főleg, hogy nem arról van szó, hogy nem örülünk más boldogságának, „mindössze” saját nyomorunkként azonosítjuk azt. Ezt persze nagyobb valószínűséggel nem fogják elfogadni tőlünk magyarázatként. Talán a legjobb dolog, amit tehetünk, hogy erőt veszünk magunkon és helytállunk. Fontos minden szituációban megtalálnunk a pozitív dolgokat, ez a hozzáállás segíthet számunkra átvészelni a hasonlóan nehéz helyzeteket.

http://cupydo.hu

Bicycle-Wedding-Theme-Before-the-Big-Day-Wedding-Blog-UK.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: csaj esküvő szerelem társkeresés társkereső randi szingli pasi legénybúcsú lánybúcsú lánykérés

A bejegyzés trackback címe:

https://cupydo.blog.hu/api/trackback/id/tr506035383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása