HTML

CUPYDO Társkereső Blog

Friss topikok

Online társkeresés – Milyen a jó profilkép?

2014.01.19. 17:46 Cupydo

Az internetes társkeresésről annyit lehet olvasni manapság. Nem állítható ugyan 100%-osan, hogy ez a legjobb mód a társkeresésben, mert hiszen mindenkinek más lehet a legcélravezetőbb. Ami azonban egyértelműen mellette szól, az bizony az, hogy az információs társadalmunk nagy %-ban az interneten tölti a szabadidejét, itt kommunikál és ismerkedik. Így napjainkra bizony mégiscsak ez az eszköz az, amiben érdemes hinnünk!

http://cupydo.hu

Az online társkeresésben nagyon meghatározó, hogy valós képet adjunk magunkról, feltéve, ha nem akarunk csalódni. Ebben a profilképnek igen meghatározó szerepe van. Egyfajta első benyomás rólunk. A profilképekre egyértelműen igaz a mondás, miszerint a kevesebb sokszor több, hiszen legkésőbb az első randin, de mindenképpen fény derül a csalásra.

Alapvető hiba, ha valaki nem tölt fel profilképet magáról! Egy valamirevaló társkereső oldal profilkép nélkül nem is enged regisztrálni. Hogyan várjuk azt, hogy valakinek megtetszünk, ha nem mutatunk magunkból semmit? …

RB43983135876.jpg

Ugyanakkor a másik alapvető hiba, ha túl sokat is szeretnénk mutatni. Egy profilkép attól, hogy minket ábrázol nem feltétlen jó. Például, ha 5 évvel ezelőtti, ámbár nagyon jól sikerült képet töltünk fel, az sem feltétlen célravezető.

Ugyanez a véleményünk az agyonretusált stúdiófelvételekről. A profilkép mindig feleljen meg az aktuális valóságnak. Ez persze nem zárja ki, hogy feltöltsünk egyéb képet is magunkról, ezzel is mutatva, hogy milyen sokoldalúak vagyunk. ;)

Profile-picture66.jpg

Kerüljünk a meztelen, erkölcstelen vagy másokat megbotránkoztató képeket!

Ugyanakkor a minőséget helyezzük előtérbe! Nagyon fontos, hogy a profilképünk jó minőségű legyen és nem egy mobilkészülékkel lőtt igen alacsony felbontású, szemcsés árnyéka önmagunknak.

Kerüljük továbbá az olyan profilképeket, melyen napszemüvegben mutatkozunk. A szem a lélek tükre, mint tudjunk, ezért ne takarjuk el. Fontos része lehet tekintetünk is az első benyomás kialakításának.

szemcsis.jpg

Kerüljük az olyan képeket is, ahol egyértelműen látszik, hogy levágtuk a mellettünk álló személyt. Sok esetben az ex-ünkről lehet szó, amit bizony a profillátogató is egyből kitalál.

A képen mindig egy személy szerepeljen, hiszen ha találgatni kell, hogy a képen látható két lány vagy éppen két fiú közül melyikek vagyunk mi az sem jó. Még az a szerencsétlen helyzet is megeshet, hogy a beszélgető partnerünk pont nem ránk gondolt, amikor írt nekünk és ezzel gyorsan le is zárulhat a társalgás.

Sokan gondoljuk úgy, hogy egyértelműen az esküvői képeinken festünk a legelőnyösebben. Azonban ha már úgy alakult, hogy folyamatban van vagy éppen túl vagyunk a váláson és társkereső oldalra regisztrálunk, bármennyire is szuperek az esküvői fotók NE töltsük fel!

Kerüljük a túl közeli (például csak egy arcrészletet ábrázoló) vagy túl távoli fotót.

A profilkép mindig minket ábrázoljon, hiszen semmi érelme magunk helyett egy hírességet vagy éppen egy plüssmackót feltölteni!

Még ha nem is szívesen töltünk fel képet magunkról, azt be kell látnunk, hogy a sikerhez elengedhetetlen. A fotóinkat mindig a másik szemével próbáljuk nézni, legyünk objektívek.

http://cupydo.hu

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem társkeresés társkereső randi

A bejegyzés trackback címe:

https://cupydo.blog.hu/api/trackback/id/tr715770743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása