HTML

Szilveszter … ez az este is egy alkalom az ismerkedésre

2013.12.28. 17:17 Cupydo

Hamarosan itt a Szilveszter, és ha szerencsénk van, akkor kaptunk jó pár meghívást szilveszteri mulatságokba. Vegyük tehát számításba a szingli lehetőségeinket.

A családunk természetesen biztosít róla, hogy otthon is tölthetjük az estét, ha minden kötél szakad. Ezt persze jó tudni, de azért ha lehet, akkor buliba menjünk. ;)

Következő lehetőség egy nem túl pörgős, de nagyon jó hangulatú este csupa jól ismert baráttal, akik többsége párkapcsolatban él. Ez sem rossz opció, hiszen szuper dolog az egész estés társasozás is, viszont ha többre vágyunk, akkor vegyük számításba a többi lehetőséget is, a barátok megértik a helyzetünket.

Ha szerencsénk van és kaptunk olyan meghívást is ahol nagyobb összejövetelre számíthatunk, ahol esélyes, hogy eddig számunkra ismeretlen emberekkel találkozhatunk, akkor habozás nélkül válasszuk ezt az opciót. A kezdeti feszültséget egy kis pezsgővel oldani tudjuk és még esélyt is adtunk magunknak egy kevéssé öreges ünneplésre csupa olyan ember társaságában, akik között megtalálhatjuk a társunk. Ha mégsem jönne be a számításunk és a buli korántsem olyan ígéretes, mint vártuk, akkor a barátokhoz még becsatlakozhatunk. ;)

szilveszteri_buli.jpg

A lényeg természetesen nem abban van, hogy mit választunk, hiszen bármelyik opció lehet jó számunkra, nekünk kell tudnunk, hogy mire vágyunk. Szingli társkeresőként ez egy nagyon jó alkalom, hogy minden feszengést mellőzve elegyedjünk szóba másokkal. A szilveszteri összejöveteleket mindazonáltal nem érdemes túlmisztifikálni. Ne várjuk tőle éltünk party-ját vagy éppen életünk szerelmét, bár természetesen mindkettőre megvan az esély is J J

Ha pedig nem hozott össze a szilveszter benneteket az „Igazival”, várunk az oldalon továbbra is.

Mindenkinek nagyon jó szórakozást kívánunk és Boldog Új Évet! :D


http://cupydo.hu

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem társkeresés társkereső randi

A bejegyzés trackback címe:

https://cupydo.blog.hu/api/trackback/id/tr65714690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása