HTML

CUPYDO Társkereső Blog

Friss topikok

Társkeresés felsőfokon - Randi szabályok kezdőknek és haladóknak

2013.12.14. 16:59 Cupydo

Manapság sokan ismerkedünk az interneten, ami nem is csoda, hiszen nagyon sokat dolgozunk, és sajnos arra sincs garancia, hogy az Igazi egy barátunk barátja, akivel biztosan összehoz a sors.

A netes ismerkedés egyik legmeghatározóbb pontja, amikor már biztosan szimpatikus és érdekes a másik fél ahhoz, hogy végre sor kerülhessen a randira. Ilyenkor mindenki nagyon izgatott, elképzeli, hogy milyen is lesz a másik, milyen jól fogják érezni magukat vagy éppen a másik végletet, hogy szörnyű lesz minden.

Az első tanács, amit adhatok, hogy ne képzeld el a másikat, még a korábban látott profilkép alapján sem. Ezzel elkerülheted, hogy már az első pillanatban csalódj, csak azért mert az elképzelt személy és a randi partnered nem egy és ugyanaz.

first-date-510.jpg

Egy randevú szervezést, erőfeszítést igényel mindkét fél részéről. Ha egyikőtök nem gondolja komolyan, vagy nem biztos a dolgában, akkor bizony rövid randitok lesz, ami egy kínosan levágós telefoncsörgéssel érhet véget.

Fontos eldöntendő kérdések közé tartozik a helyszín, az időpont, a program és a megjelenésünk. A helyszín kérdését első aklommal a férfinek illik megoldani, ahogyan a programot is. Ez utóbbi lehet egy vacsora, ebéd majd séta vagy korcsolyázás napszaktól, évszaktól függően természetesen. A találkozó időpontjára is a férfi nemtől várják a hölgyek a javaslatot. Nem mindegy ugyanis, hogy nappali vagy esti randevút tervezünk. Az esti randi sokkal meghittebb lehet, többet sejtett, éppen ezért első randi esetén sokan a biztosabb nappali randit választják.

A következő alapszabályok betartása azonban ajánlott a siker érdekében:

  • Tilos a késés! …és nem csak első randin. Ha valóban komolyan veszed a másikat, akkor ez a minimum.
  • Alkalomhoz illő öltözék, ápolt megjelenés kötelező.
  • Figyelj a másikra! Ez a szabály mind a férfiakra, mind a nőkre egyaránt vonatkozik. A férfiak legyenek előzékenyek, udvariasak. Fontos, hogy mindkét fél legyen nyitott a másikra, ne vágjon a másik szavába vagy éppen vegye észre ha már percek óta csak ő beszél. Ne legyünk anyagiasak! Ez aranyszabály pláne az első randin, hogy nem hagyjuk, hogy a lány fizessen. Kerüljük a tabutémákat, ne faggassuk a másikat olyan témáról, amiről mi sem szívesen beszélünk. Illetve ha azt látjuk a partnerünkön, hogy érzékeny témára tapintottunk, akkor azt bizony vegyük észre és orvosoljuk.
  • Ne játssz szerepeket! Érdemes már az internetes ismerkedés során is őszintének lenni, hiszen ha már randevúig jutunk, akkor úgyis lebukik az, aki füllent magáról. Ez persze később is igaz, nem érdemes a randik során mást mutatnunk, mint amik valójában vagyunk, hiszen ezzel csak átvernénk magunkat és a tárunkat, a végeredmény pedig nem kerülhető el.
  • Hogyan érjen véget az első randi? Bizony erre is van szabály. A sex-et nem ajánlom, ha komoly társat keresünk. Egy ilyen szituációból mindenki a rosszat szűrne le. a fiú szerint a lány biztosan könnyűvérű, a fiú a lány szemében pedig egy szoknyapecér, aki minden randi végén ágyba dönti a partnerét.  Egy eset után nehéz lenne komoly mederbe visszaterelni a kezdődő kapcsolatot.
  • Ki kezdeményezze a második randit! Szintén alapszabály, de mindenképpen a férfi hívja a nőt és ne fordítva.

Érdemes figyelnünk a fenti szabályokra a siker érdekében. ;)


http://cupydo.hu

Szólj hozzá!

Címkék: program szerelem társkeresés társkereső randi

A bejegyzés trackback címe:

https://cupydo.blog.hu/api/trackback/id/tr975692670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása