HTML

CUPYDO Társkereső Blog

Friss topikok

Szerelmes december

2013.12.06. 20:41 Cupydo

December bizony az egyik olyan hónap, ami megtestesíti a szerelmet. Talán a karácsony is teszi, de minél közelebb vagyunk az ünnepekhez, minél szebben esik a hó, annál többet gondolunk a szeretteinkre/szerelmünkre.

Nincs is annál szebb dolog, mint amikor igazi decemberi programot szervezhetünk kedvesünkkel. Korcsolyázni vagy épp szánkózni együtt, sétálni a karácsonyi vásárban, forralt borozni és kürtös kalácsot enni, átölelni egymást a hidegben.

szerelmespar_tel.jpg

Ez az időszak a készülődésről és ajándékozásról is szól. A kézzel készített ajándékokkal jobban ki tudjuk fejezni az érzéseinket, főleg egy friss kapcsolatban.

Később az évek múlásával, az összeszokással sajnos egyre kevésbé jut eszünkbe, hogy magunk készítsünk ajándékot. Ilyenkor már általában tudjuk, hogy mi a párunk kedvenc parfümje, és persze azt is tudjuk, hogy épp fogyóban van.

Aki mégis a nehezebb, de kreatívabb utat választaná, az bizony rajzolhat, festhet, varrhat, ragaszthat, faraghat…stb.

Aki kevésbé vállalkozó szellemű, de mégis szeretné feldobni a hagyományosnak mondható ajándékot, az a csomagolásba tud fantáziát csempészni.

ajandekok.png


http://cupydo.hu

Szólj hozzá!

Címkék: program karácsony szerelem ajándék társkeresés társkereső randi

A bejegyzés trackback címe:

https://cupydo.blog.hu/api/trackback/id/tr735679206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása